Heldag med två!

Igår så hade vi Freja på besök hela dagen:) Jag var lite orolig över att det skulle vara en massa skrik och bråk mellan dom mest hela dagen men det gick riktigt bra faktiskt:)
Självklart bråkades dom ju lite men mestadels var dom vänner:)


Grattis!!!

Idag fyller prinsen min år, 28 st är han uppe i nu! ;)

Han fick fika på sängen i morse, en snickersglass med ett ljus i, sen fick han välja middag och efterrätt:) Haha låter lite som att det är ett barn jag har firat idag!!

Presenten fick han redan i Söndags, en ny vår/sommar jacka!:)


Just nu ligger jag uppe i sängen och ångrar att jag åt för mycket efterrätt!
Ska ta tag i den här kvällsprommenaden nu snart.. Det tar bara lite tid för jag känner att jag gärna skjuter på den!:)Nu till nåt helt annat.

************************** Ja det är allt, räcker gott så för denna gång! Måste köra med censur! Bäst jag också passar mig för det jag skriver så jag inte blir påhoppad och anklagad för att ha psykiska problem om jag yttrar mina tankar eller känslor.

Kato har ju spejare överallt!!


Snöiga Söndag!!

Ogillar det här vädret. Tur att det inte stannar så länge iaf! Snöjävel!

Jag myser med katterna. Dricker kaffe. Skriver ner en handlingslista. Mjölken är slut. Men jag klarar mig ganska bra med att dricka kaffet svart. Det är rätt så gott:)

Klockan är halv tio, men Minna och Nils sover än?! Hur trötta är dom egentligen?:)

Ska gå upp och väcka dom om en stund:) Sen kanske vi ska he oss ut i snön och leka med Minna. Bygga en snögubbe eller nåt. Skotta gården måste vi iaf göra om vi ska ta oss nånstans idag!


RSS 2.0