Måndag

Ny vecka, nya tag!


Helgen var riktigt trevlig. I fredags satt vi hemma och såg idol och bara myste. Gjorde en tidig kväll o somna innan utröstningen hade börjat.

Lördag var det utklädningsfest hos Nadia och Kim. Det var riktigt riktigt trevligt! Jag hade hur kul som helst.:)

Baksmällan igår gjorde klart för mig att det räcker med fest för i år:)Minnis är hemma från dagis idag, hon har hostat så himla mkt inatt så det är nog bäst om hon är hemma idag tycker jag :)Hon ska strax sova och då ska jag se lite avsnitt som jag missat:)Klagobenkt

Har en vansinnig huvudvärk! Känns som att skallen ska sprängas.. Suger ganska mkt att jag måste hänga upp tvätten jag la i påsen för en timma sen, plus den som just blev klar i maskinen. Jag vill inte ställa mig upp. Häng dig själv tvätt!

Men jag har världens sötaste unge. Jag vill äta upp hon! Älskar ihjäl mig på hon!! Bara när hon vill dricka "julmuksk" så tycker jag att hon är den sötaste som finns:) Älskade barn vad hon förgyller mina dagar, bäst i världen!

Nu är det dags att börja med middagen!


Pling! Nu är det dags att vända blad..

Först känner jag att jag blir så arg att jag bara vill skrika och spy ut allt utan att ens bry mig om att tänka före jag kastar ur mig allt.

Sen känner jag att, fan heller! Jag ska inte lägga ner min energi till att bli arg. Det är inte värt det för inget av vad jag nånsin säger, skriker eller gråter fram når in i det där huvudet.

Så min energi ska inte gå åt till såna onödiga saker som att bli rasande över nåt som enligt mig från början ändå inte är nåt att tjafsas om.

Det är aldrig nånting vettigt som det tjafsas om tycker jag men det slutar ändå alltid med att jag är så full av ilska att jag vill kasta sönder saker.

Men nu har jag tänkt försöka att inte bli det. Jag ska vägra bli det. Ignorera argheten ska jag göra. Jo det ska jag.
Jag är så trött på att hela tiden måsta bli sådär waaah arg.

Så här med välkomnar jag det possitiva och säger adjöss med det negativa!


Torsdag

Jag ogillar den här dagen. Gick upp imorse och kände att näe jag vill somna om o vakna på nytt.

Det var tänkt att jag o Sara skulle på bio idag men det går ingen bra film, så vi ska bara hänga ist:) Och dricka kaffe ur hennes nya kaffekoppar:p

Det passar faktiskt plånkan betydligt bättre just nu.. Jag köpte glasögon i måndags och jag trodde man skulle få en faktura så jag kunde betala dom nästa månad, men det gick inte. Jag var tvungen att betala dom direkt i butiken. Det gjorde mitt konto tomt! :(

Så vi tar bion i november istället;)Nils är iväg till läkaren och tar prover nu. Igår fick han nämligen jätte jätte ont i magen och det var visst blindtarmen som gjorde aj aj. Den hade inte brustit men det hade blivit nå med den. Han kommer nog inte behöva operera den men dom ville att han skulle komma igen idag och ta fler prover för att vara säkra om att allt är bra.

Nu ska jag städa så huset blir rent igen. Då kanske dagen känns bättre igen sen:)


Morgonstund har guld i mun

Vaknade för en halv timma sen, lite tidigt att stiga upp men somnar jag om så får jag mig nog inte upp i tid är jag rädd..

Idag fyller min bror Mathias år! Ha den äran på födelsedagen idag!:) Så vi ska till stan i afton och fira honom!


Men nu ska jag kliva upp o koka lite kaffe, mysa med världens finaste unge och sen gå till dagis.

Sen ska jag ringa ett samtal.. Får se hur det går.
<3

I torsdags så åkte vi till Lse och hälsade på mormor, och idag kom vi hem.
Vi har haft det jätte mysigt! Ätit mormor mat, sett tv, gått på marknaden, fika go fika och bara umgåtts:) Minna har stått i centrum hela tiden och hon har varit i gasen nonstop!:) Hon har sprungit efter mormor hela tiden, har nog aldrig sett henne vara efter nån så mkt som hon var nu. Hon var inte ens blyg när vi kom:)

Men då blir det ju såhär att när vi ska åka hem så får jag ångest och blir lite ledsen i hjärtat. Jag hatar att åka ifrån min fina mormor..
Nu idag så skulle hon ändå åka till Umeå och fira sin bror som fyller 80 år så nu skulle hon iaf åka och göra nånting kul. Annars känns det som att det ska bli så tyst och ensamt för henne när vi åker. Jag vill inte att hon ska vara ensam.
Men det känns ändå sorgligt att åka ifrån henne..
Tur vi ska åka dit och hälsa på om några veckor igen:)


RSS 2.0