Lördag 28/5 - 11

Idag har vi varit en sväng tillsolbacken och handlat lite djurmat, sen raka spåret till Ersmark för att se Saras hopptävling, 2a placering! Duktigt jobbat Sara & Matisse!!:)
Sen vidare till kåge o handla lite och hämta upp ett paket från Ellos. Och som vanligt så vette jag tusan om jag tyckte att den där klänningen heller satt så bra på fläskokroppen!
Men jag har iaf gått ner 1,5 kilo till så nu väger jag 65.5!! Även fast det är ett par kilon till som ska bort så känns det så himla kul att se när det försvinner nåntning!!:) Men nu är det ju dom här jobbiga svåra kilona som ska bort. Men det kommer, det ska bort !! Jag ska tillbaka till mitt gamla jag!! Tammetusan att jag ska!

Alldeles nyss så var Yvonne här och rensade ur den ena garderoben i vårat sovrum så till veckan ska vi börja göra dom klara. Ska bli så skönt att få ha alla kläder på samma ställe!

Nu ska jag lägga mig i soffan o mysas med mitt älsko!!♥


Så här blir det:)


Fast vi kommer inte att ha några handtag någonstans förutom på diskmaskinen.
Kaklet kommer inte att vara svart heller. Men själva köksinredningen kommer att se ut såhär:)


Det känns så bra!

Nu har jag just kommit hem från Electrolux. Och nu är det klart, det är bestämt och beställt!
Vi fick mer skåputrymme och vi kom ner i pris! Super!
Micron tog vi bort och kör på bara ugnen! Då kan vi ha micron som vi har nu men vi stoppar undan den i ett skåp.
Det blev så himla mycket finare och vi kan gömma den där himla fläkt trumman som annars hade ställt till det. Kaklet kommer att sitta rätt och allt känns rätt.
Så nu känner vi oss helt nöjda och det är sååå skönt!=)


Jag tänkte lägga upp bilderna på ritningarna sen o visa hur det kommer att se ut:)


Fredag 27/5 - 11

Är nog ungefär tröttast.


Det är så himla jobbigt när det inte går att sova. Och när väckaren ringer just efter 06 så känner man sig inte direkt utvilad. Jag drog mig till klockan 07, men är ändå lika trött!
Rörmänniskorna ska komma hit idag igen och fixa med värmepumpen och jag vill inte komma ner i pyjamas nyvaken och göra morgonen tillsammans med dom så jag tänkte att det är bättre att stiga upp i god tid innan dom dyker upp.

Nu är både jag & Minna färdiga så vi ska strax bege oss mot dagis. Sen ska jag hem lägga mig på soffan innan jag & Leif ska åka till stan på electrolux igen.Hur svårt ska det vara? Jag och Nils hålle...

Hur svårt ska det vara? Jag och Nils håller nu på att välja kök och det ska väl inte vara så himla svårt att välja det kök man vill ha tycker man. Men oherre min skapare det är svårt som attan! Då har vi bestämt oss. Sen har vi obestämt oss. Imorgon ska vi komma med ett svar och vi är vilse i funderingarna.


Onsdag 25/5 - 11

Försov mig!

Jag ställde väckaren på 2 lägen dessutom, men jag har väl stängt av den i sömnen. Och Minna sov som en stock så hon vaknade inte heller. Men vi blev bara tio minuter sena till dagis ändå, så jag tycker att vi var snabba som rackarn!!

Igår åkte vi till Electrolux en sväng och ritade köket! Kommer att bli så himla fint !! Jag längtar så himla mycket tills allt är klart!!:)
När vi var klara där så åkte vi raka spåret hem för att träffa Linda & Chrille för lite bröllopsfestprogram planering! Och jag tycker att vi kom riktigt långt, vi fick mycket gjort!:)

Nu ska jag ta tag i tvätten som ligger i badrummet och växer!! Sen damsuga huset! Kanske en promme sen!:)

Torsdag 19/5 -11

Det är tammetusan inte ofta jag bloggar nu mera! Blogg andan har gått på torra land eller nåt?
Imorgon fyller mamma 51 år så vi ska till Åbyn och fira henne imorgon kväll.
Efter det så åker vi nog förbi Leif och Yvonne och säger hej för dom kommer hem från en vecka i Turkiet.

Lördag så ska vi måla hus! Sara & Olas hus ska få sig lite färg, jag & Sara har tagit på oss det såkallade pillergörat - att måla sidorna på alla fönster. Vet inte om det är så pillrigt men det sägs då vara det.

Sen ska väl jorden gå under under lördag afton/kväll som den där gamle profeten säger. Så vi ser väl hur det blir med den saken. Känner mig inte så himla orolig men samtidigt så finns det ett sånt här "tänk om" i mig. Även om det är litet så kan jag ändå inte låta bli att tänka så.

Men om jorden nu inte går under på Lördag så har jag & Nils våran års dag på Söndag, då ska vi nog ha picknick där vi förlovade oss, om vädret tillåter:)


Det är ett spännande avsnitt av Criminal Minds på kanal 5. Jag brukar inte se det, men det kändes himla bra det här så jag ska nog se det nu!

Tjingeling!!

RSS 2.0