Fredag 10/6 - 11

Seriöst, 34 grader?!


När jag klev upp och kollade hur varmt det är ute så står temperaturen på 34 grader!! I solen visseligen men ändå. Det är väl inte direkt en lagom temperatur när klockan är 07 på morgonen. Det kommer att bli en jobbigt varm dag idag.

Nisse har just gått med Minna till dagis. Det är första gången han lämnar henne:) Hoppas att det går bra, men det gör det nog:)

Idag tar Jenny studenten, så vi ska om nån timma fara till stan o gratta henne, efter det ska vi tillbaka till Ostvik och äta middag och ge lite presenter!:) ♥


Idag när Maria och Freja kom hit så gick v...

Idag när Maria och Freja kom hit så gick vi på en lång promme i det fina vädret. Först tänkte vi bara gå en lill sväng, så jag tänkte att jag nog inte behövde smörja in mig. Men när det inte var så extremt varmt som vi trodde så bestämde vi oss som sagt för en lång promme istället. Det var himla skönt men mina axlar är sönder brända! Hoppas att det syns mindre imorgon när vi ska och se på när Jenny tar studenten!


Så här roligt hade Minna och Freja idag!:)

mms_img49254 (MMS)

Så här roligt hade Minna och Freja idag!:)


Onsdag 1/6 - 11

Det är Onsdag men det känns som Torsdag!

Har lämnat hjärtat på dagis idag, det gick sådär. Hon var lite grinig över att jag skulle fara, men det gick nog över innan jag ens hann därifrån. Tur det går över snabbt.

Idag ska Maria & Freja komma hit. Vi ska ut o gå långpromme! Ska bli skönt. Även fast vädret är ganska dåligt. Men jag tycker det kan vara ganska skönt att vara ute och gå i regnväder. När man kommer in och får ta på sig torra kläder och sätta sig ner med en varm kaffekopp så känner man sig lite extra duktig!:)

Medans jag väntar på att dom ska komma så har jag kikat efter lite kakel till köket.
Jag har hittat lite fina idéer faktiskt. Ett kakel som var med en bård, det låter inte så fint men det var det! Annars har jag funderat på att sätta en tapet med en glas skiva.
Det är ganska fint det med tycker jag. Plus att det är superlätt att hålla rent och man slipper smutsiga fogar:)

Nu kommer Magge så nu ska vi ut o promenixa!!:)


RSS 2.0