onsdag

Idag ska jag & Minna på kalas hos Oliver:) Han fyller 1 år! Jag tycker inte riktigt att det är ok att tiden går såhär snabbt. Det betyder att det nu är ett år sen jag låg och var galet nervös för Marcelas skull, och för att det då snart skulle vara min tur för allt det där farligt farliga.
(Jo, nog gjorde det ont alltid, sånt ont som jag aldrig tidigare har träffat. Men ack vad det var värt det. Nu skulle jag gör vad som helst för min underbara lilla prinsessa.)
Men jag tycker absolut att tiden susar förbi för snabbt, jag tänkte på det igår när jag o Minna myste i sängen. "Tänk snart om några år, inte vill hon ligga här på natten och kramas då inte." Och om tiden hela tiden ska gå såhär snabbt så kommer tiden bara flyga förbi!

Jag har hittat ett par jätte söta skor som jag ska beställa till henne. Eller jag tror iaf det.
Skulle beställa ett par vita adidas som mammsen hade tagit på sig att betala, men när
jag kikade efter dom nu häromdan så fanns dom inte kvar. Synd, för dom var så himla fina!
Men dom här är också väldigt fina.


Kanske är ovärt o köpa skor till henne nu när hon inte går och för att hon växer så fort.
Så vi får se hur jag gör om jag beställer i en större storlek så hon kan ha dom sen. Annars köper jag dom för att hon är sötast i världens och därför förtjänar dessa supersöta skor!:)


I afton ska jag, Nils & Mínna åka till Vindeln och hämta en ny bil. En passat -02. Ska bli sååååå underbart skönt med ac. Det är ju inte direkt kallt i våran bil idag.
Så det ska bli riktigt nice.

Nu bör jag nog börja göra mig klar så vi får oss iväg i tid.

Toodles!!

pengar ?

Det händer ganska ofta att jag sitter och kollar på brudklänningar och vigselringar, blommor och fina teman. Jag planerar lite för mitt bröllop som jag inte ens vill ha.
Eller ja, jo jag vill ju gifta mig. Men jag vågar inte än på några år.
Men det är kul att leka med tanken ibland. Bara titta på allt det fina utan att behöva bry sig om pressen, ångesten, paniken, men framförallt priset.
För skulle man ta fram priset så skulle det bli obetalbart!
Satt bara och kika lite på ringar nu nyss, och så var det bara bilder utan pris, så såg jag en ring som jag "skulle kunna tänka mig" att ha. Den var inte "åh det där är DEN ringen-ringen". Och när jag klickade på bilden så kostar ringen 258 000:- . När det väl blir allvar för äktenskap och bröllop så får jag nog sänka mina krav på vill ha listan lite. Men än så länge så får jag fantisera om det obetalbara hur mycket jag vill!:)


Men det är ju inte bara bröllop, klänningar och ringar jag spårar med i drömmarna. När man drömmer så är det lika bra att drömma så det räcker och blir över. Man ska ju alltid ha begränsade tillgångar i det verkliga livet, så när man drömmer så är det lika bra att passa på att inte ha någon som helst spärr tycker jag!:)


Förlossningen.

Läste just Hannas blogg där hon hade skrivit om sin förlossning, och då kom jag på att jag har ju glömt bort att skriva upp min:) Innan jag har glömt bort allt så är det kanske på tiden..

Beräknad förlossning var den 10 Feb.
Vaknade kring halv 4 den 23 Feb, och kände att värkarna var på g, väldigt svaga men dom var där. Så jag väckte Nils lite försiktigt och sa att jag trodde att det nog var dags att förbereda sig på att åka till bb och föda lite barn.
Vi klev upp, jag gick och duscha och Nils gjorde frukost och gjorde klart för fåglarna och släppte ut Lennart.
Värkarna var väldigt ojämna, ibland 4-7 min och ibland 5-20. Men jag ringde in och dom sa att det inte var någon brådis, men att vi kunde komma när vi ville.

Jag var väldigt rädd för förlossningen och det var bestämt att jag inte skulle bli hemskickad om det var så att förlossningen var på gång. Utan jag ville vara kvar och inte åka hem förän det var klart.
Och eftersom att jag hade tid för igångsättning dagen efter så kändes det också väldigt lägligt att få bli inskriven.

Så klockan 10.40 skrevs jag in.
Värkarna var fortfarande väldigt oregelbunda så vi gick och käka lunch.

Klockan 12.00 stack dom hål på hinnan och vattnet gick. Var en väldigt ofräsch känsla.
Men det kändes skönt att det nu äntligen var igång.

13.30 hade värkarna blivit mycket mer intensiva och jag fick lustgas.
Men jag tyckte inte att den hjälpte sådär jätte länge, så klockan 14.49 när värkarna hade blivit ännu värre så bad jag om att få EDAN.

15.20 kom narkosläkaren (minns inte vad han hette, men han var tammefan hjärndöd).
Jag hade ont som satan och trodde i princip att jag skulle dö. Han stack om säkert 100 gånger, när jag sen frågade efter 1 timma om han inte var klar snart så blev han arg på mig för att det var jag som hade så låg smärt tröskel, att jag inte låg stilla nog. Men ursäkta mig att jag har kukont, hur lätt är det att ligga avslappnad när värkarna gör så ont att man nästan kollapsar, plus att det gjorde hundra gånger ondare när han samtidigt stack fel hela tiden.

16.40 avbröt han efrter alla sina "tappra" försök. Och skickade efter en annan nakosläkare.

17.20 kom den andra nakosläkaren, som var betydligt trevligare. Och klockan 17.25 vad EDAN lagd.
Och då kändes det som att all den där dödande smärtan släppte. Helt otroligt vilken underbar smärtlidring den där EDAN är!!

18.35 var jag upp och gick runt med svävaren en stund, drack en yogurt och vilade i fotöljen en stund.

19.50 började värkarna kännas jobbigt kraftiga igen, så jag fick en högre dos i lustgasen. Som jag hade väldigt svårt att släppa taget om!

22.20 hade värkarna blivit sådär outhärdliga som dom var innan jag fick EDAN. Vid varje värk skrek jag så nog hela sjukhuset hörde mig. Vilket var 7 gånger var 10e minut!! Vid detta då så låg jag i princip o skrek och bad med allt jag kunde att dom skulle skära ut barnet för jag klarar inte av en minut till av denna outhärdliga smärta.

00.16 Hade jag väldigt täta sammandragningar och upplevde ingen som helst effekt av varken lustgasen eller EDAN längre. Trots att jag hade fått maxad dos av både lustgas och EDA.
Var öppen 7 cm och lillan började trycka på och jag kunde inte längre hålla tillbaka krystningarna. Och då gjorde allt om möjligt ännu ondare!!! Hon var på väg ut helt enkelt.
Blev då bestämt att jag skulle snittas. Och barnmorskan sa att vi skulle få träffa våran bebis om en timma.

På vägen ner till operationsalen var jag utan lustgasen, vilket inte alls var särskilt kul. Är nog det värsta jag varit med om. Och det tog en sån jävla tid innan vi kom fram. Varje sekund kändes som 1 timma.

00.55 gjordes alla förberedelser för snittet, och all smärta försvann, det var så fruktansvärt underbart att det inte ens går att beskriva. Precis allt ont försvann och det kändes iprincip som att jag svävade på moln.

01.07 satt all bedövning som den skulle och snittet påbörjades.

01.13 föddes våran underbara "lilla" flicka.
4210 gram och 53 cm lång.

Älskade barn, nu var du äntligen här! Vi älskar dig mer än allt annat.
Men sen tack vare den där idiot doktorn så hade jag en fruktansvärt huvudvärk. För under alla sina fel stick så hade han stuckit ett litet hål i ryggraden som läkte spinalvätska. Vilket framkallade en frutansvärt huvudvärk.
Den huvudvärken satt kvar i en vecka. Så tack för den idiotläkare!

 

Sen ska min underbara Nils ha ett stort tack för att han var så underbart bra under hela tiden. Mer hjälpsam är barnmorskorna vissa gånger:) Tack för vi delade den här upplevelsen tillsammans. Älskar dig

m.hIkväll ska jag Nils och Sanna gå på Trästock och se Melissa Horn.
Gissa om man är nå peppad. Evadåjo! Ska bli himla kul o se henne
live. Jag önskar bara att jag inte lyssnat sönder alla låtar redan. För jag
är ärligt talat ganska less på dom flesta:p Men det blir nog helt annorlunda
att lyssna live.


Vafalls!

Nej.


Men ojdå! Sov visst i tusen år idag! Hej...

Men ojdå! Sov visst i tusen år idag! Hej ångest, välkommen hit! Jag vaknade i superbra tid tidigare idag, halv tio ungefär. Fick jätte ont i magen en stund men sen gick det över, då hade jag ju vaknat till o allt. Minna fick sin frukost och sen somnade hon om, jag skulle bara gosa lite med henne och så vaknar jag NU?!


nils ♥There you are in the early light of day
There you are in the quiet words I pray
I've been blessed by the simple happiness
Of the perfect love we've made

Every time I turn around
When I'm lost and when I'm found
Like an angel standing guard
There you are

Every time I take a breath and when I forget to breathe
You're watching over me there you are
When I'm looking for the light in the middle of the night
Searching for the brightest star
There you are

There you are standing in a crowded room
There you are the earth and I'm the moon
My desire is to stand by the fire
That burns inside of you

Every time I turn around
When I'm lost and when I'm found
Like an angel standing guard
There you are

Every time I take a breath and when I forget to breathe
You're watching over me there you are
When I'm looking for the light in the middle of the night
Searching for the brightest star
There you are

When i'm looking for the light in the middle of the night
Searching for the brightest star
There you arepippi!


Feni


Feni


Nea


Nea


Torsten


Dopboken.


Jag beställde ju en dopbok på akut tid, som inte kom så akut som det var lovat. Arg arg blir man.
Men igår så hämtade vi ut den iaf. Kartongen som boken låg inpackad i var mos på ena hörnet, och självklart så var ju boken lite förstörd också. Men jag orkar inte hålla på med dom. Det gick o laga till, syns nite så jätte mycket. Men det stör ju ändå. För jag betalade 500:- för en bok som jag annars hade betalat 90:- för. Sen när den kommer jätte försent så är den lite ful i kanten också. Det irriterade mig.
Men nu har jag den iaf.

Det var ju inte så jätte många som hann skriva i boken vi hade på dopet, men jag ska klippa ut och klistra in i den nya, sen tänkte jag att när det är så många blanka blad kvar så kan man ju skriva fina dikter, texter, klistra in lite bilder och så under åren. Sen får Minna boken när hon blivit stor:)


Framsidan


Insidan på framsidan.
Jättefin doptext.

 
Baksidan.
Sångtexten på låten som Benny sjöng.
äckliga jävla spindlar!!!!!!!

Jag hoppas dom dör allihopa i hela världen!!! Jag hatar er!!!!!!!!!!!!

gillar inte big!

Röstar för   Röstar mot Jag har hamnat i Sex And The City träsket igen.
Och nu är jag på dom avsnitten där Carrie just har varit
otrogen mot underbara Aidan med skitstöveln Big.
Jag gillar verkligen inte Big.
Kunde inte den prefekt killen för henne varit Aidan ist?
Som hon gifter sig med och lever lycklig med i alla sina dagar?
Aidan är ju allt medans Big är raka motsattsen.Dopet.

Tänkte lägga upp lite bilder från dopet:) Vi glömde ju våran kamera hemma så jag snodde några kort från Sara & Olas kamera när vi var där sist.


Dopklänningen. Nils farmor var den första som döptes i den.


Solosång "Sång Till Friheten" av Benny & Michael.


Det var så himla fint!


Gudfar Jocke häller upp dopvattnet.


Gudmor Sanna tänder dopljuset.
Gudfar & Gudmor

dop presenterna

Tänkte visa lite bilder på dom fina dop presenterna våran lilla ängel fick på dopet i Söndags.
Vi fick hjälp av lite barn med att öppna presenterna så jag minns inte riktigt av vilka vi fick allt.
Men här kommer bilderna iaf:)Hon fick en pyjamas också, men den hann jag inte ta kort på innan den hamnade i tvättkorgen:)

Tack alla för dom superfina presenterna!:)


vatten vatten inget vatten

Igår så pajade varmvatten beredaren, det var vatten fulla badrummsgolvet. Ingen hit, men ännu värre var att det inte skulle gå o ordna förän efter helgen.
Men då har ju Nils en sån snäll pappa som kunde ordna någon som kunde komma redan idag!
Hoppas bara att det inte blir för dyrt, för jag vet att Julia inte har obegränsat med pengar direkt, och hade det inte varit så akut så hade jag väntat till efter helgen med att få det fixat. Får lite dåligt samvete för att det är så panik.
Men det går inte att diska, tvätta, eller duscha. Och Minna badar varannan eller var tredje dag, och det är tvätt till taket nästan. Vi klarar oss inte utan varmvatten.
Plus att vi får främmande på Fredag som vi ska grilla och skåla några flaskor med. Och det går ju inte så väldigt bra när det inte finns en droppe varmvatten att diska med sen.
Jag hade nästan hunnit bestämma att det fick vänta till en annan helg och fara o bo nån annanstans över helgen.
Men turen vände och det kommer en rörmockare idag! Tack och lov!sinnesrubbad tjej.

Det har gått lite mer än 4 månader sen Daniel Stenman blev brutalt mördad i en lägenhet av sin kompis Michelle Gustafsson. Jag kände inte Daniel alls, vi har väl varit på samma fest nån gång men jag har aldrig umgåtts med honom. Men vi har några gemensama vänner.
Och jag tror inte att jag nånsin kommer att förstå hur, hur en människa kan göra en sån sak mot någon, framförallt en vän. Eller han kanske bara var en byte i en levande lek som hon levde ut?
Hon kanske aldrig tyckte om honom? Bara hade honom där för att en dag få utföra sina sinnessjuka lekar på honom?
Jag vet inte, kan som sagt inte begripa det där. Ingenting med henne är som det ska.
Jag hittade en sida med alla hennes "noveller och tankar" klicka här för att läsa. Det är nog helt utan o ljuga det sjukaste jag har läst. Är det ens mänskligt att ha såna tankar? Jag tror inte hon är mänsklig, jag tror hon bär ett skal av en människa, men innuti är hon nånting helt annat som man inte ens vågar prata om.

Blir så ledsen när jag läser vad alla vänner han skrivit i hans gärbok, i sina bloggar, minnesbloggar. Tycker det är så himla sorgligt.

Jag tycker så himla synd om er alla som stod Daniel nära, att förlora någon man älskar är inte lätt.
Men jag kan inte ens föreställa mig hur det ska kännas att ha förlorat någon på det där sättet.
Det är så sjukt. För sjukt.

Mina tankar går till er.Vila i frid Danne.Dopet.

Igår hade vi Minnas dop, och jag var nervös som ett nervrak! Men det gick bra ändå, trots allt!


Självaste dopbarnet börjar vakna nu, så jag skrier mer om dopet sen, bilder kommer också:)

lördag

Va falls. Imorn är det söndag = dop! Puh, så nervös. Snälla låt det bli Måndag så all denna ångest kan ta slut.

Idag blir det Ostvik, grillning hos Sara & Ola på deras nya grill! Men det blir ingen sen kväll där, måste lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska upp före tuppen imorn.
Det är så mycket jag ska förbereda innan dopet.

Sen hade jag beställt en jättefin dopbok, som såklart inte har hunnit komma. Blir så arg, för jag betalade 300 spänn extra just för att den skulle hinna komma. Men nä såklart inte!
Så jag måste ringa dit på Måndag och kräva mina 300 spänn tillbaka.
Sen får jag köpa en billig bok som folk får skriva sina hälsningar i och sen får jag klippa ut och klistra in i den nya boken när den nu kommer.

Igår var Petter och Ante här och hälsa på, vi satt ute i tältet allihop och drack lite öl och hade en liten musiktävling. Det var trevligt:) Men jag och Minna gick o la oss kring tolv..
Undra om Nils är bakis, tycker det verkar lite så;)

Nu ska jag ta en dusch och göra mig lite fin i fejset!

Tjingalongkalsong!


Fredag!

Jag fick mig upp idag, vaknade först halv nio när Minna ville ha mat, sen somnade jag om till klockan nio. Låg i sängen o mysde med Minna, såg lite nyhetsmorgon fram till halv tio. Sen gick jag upp!:)
Men oo vad jag ville sova längre, var inte pigg.

Idag ska jag o Minna till stan o hänga med Sanna, vi ska tralla runt på stadsfesten. Kommer nog inte vara nån hit med barnvagnen men jag känner ändå att det ska bli trevligt:) Maria skulle visst kanske komma o traska med oss hon med:)

Igår gjorde jag en stor städning av huset, det var länge sig hela huset fick sig en damtorkning, damsugning, skurining. Och det kommer så många spindlar när saker ligger huller om buller.
Och jag var så opeppad på att städa igår att det inte gick dit en till, jag började kring 12 tiden, men gjorde avbrott hela tiden så jag blev inte klar förän Nils kom hem o hjälpte till.
Men nu är det rent och fint iaf. Så himla skönt!:)

Tvättade också vagnen igår, den hade fått sig ett par ordentliga svett fläckar. Minna sov ju i den hela tiden när hon var pyttepytte liten, plus att den råkade glömmas ute på gården en dag när det böärjade regna, och då blev den lite smutsig. Men nu är det vitt och fint i den igen:)

Vi har ju köpt ett mygg fönster till sovrummet, men vi har inte rätt verktyg för att bygga ihop det så vi har tänkt att be om hjälp varje gång vi är till Ostvik, men alltid glömt bort det.
Och det har varit rent plågsamt att sova där uppe, över 30 grader har det varit vissa kvällar när vi ska lägga oss, vilket inte alls är så mysigt. Så igår nålade och tejpade jag fast hela myggnätet runt hela fönstret. Och så får det vara tills vi fått hjälp med att såga och bygga ihop det dom det ska vara.
För jag sov så skönt inatt, det var svalt och skönt. Kunde till och med ha täcket på mig!:)

Nä om jag skulle ta o duscha, innan Minna vaknar. Så har jag det gjort :)


Nån slags ångest i kroppen. Tror det är det att dopet närmar sig. Gruvar mig så himla mycket!:S

tors

Idag är det städar dagen. allt ska städas, och jag är inte ens lite pepp. Bara tvätten tycker jag känns som ett projekt!
Ska dricka en nutri och ta en cigg, sen ska städningen starta.
För det är inte fresh här hemma, det är inte städat på flera dagar, eller till stökat. Allt är upp o ner. Gillas inte.

Sen ikväll blir det promenad, och en film. Med Melle G! :) Tror den är bra. Minns inte vad den hette nu, men det kommer sen.

Minna är lite missnöjd, undrar om hon har nåt trevligt i bjölsan:P

Tjing!

mina nya fina kärleks skor!Hoppas bara jag kan lära mig o gå i dom, var ju som sagt ett tag sen jag gick i höga skor:)


alma

Nils slutar en timma tidigare idag, vi ska iväg till Byske och hälsa på Nils mormor, hon har vitt blivit jätte dålig igen..:( Hon är ju 94 år så man blir ju rädd att det ska hända. Men då är hon som en jojo också, det går upp och ner väldigt snabbt. Helt plötsligt så vänder det och hon är pigg och sitter upp igen. Det är ganska skönt att få tänka så, det hjälper hoppet lite extra på traven.
Håller tummarna - bli frisk och pigg nu gulle du.(Alma med Minna när Minna var 11 dagar)

Igår hade jag och Nils en jätte mysig dag tycker jag. Först när han kom hem så åkte vi till stan och hör här: Det gick till och med bra att gå på stan, det var inte ett enda tjat om att vi skulle fara hem:) Inte illa!
Vi var dock inte mer än 1 timma på stan heller, kanske var det. Eller så var han bara snäll o gå med igår;P

Sen när vi kom hem så satt vi ute på gården en stund, gick in o hade lite kärleksmys en stund. Sen åkte vi och bada i sjön igen. Sååå skönt. Och jag ljuger inte, det är helt fantastiskt i vattnet. Många tror jag skojas och att det egentligen är kallt. Men det är faktiskt skönt:) Kom o prova får ni se!
När vi hade badad klart så for vi ut o körde bild och titta på lite hus.. Tyckte det var en mysig dag. Sen var jag extrem kär i min Nils igår så det hjälpte väl till lite:)


Funderar om jag ska ringa frugan o höra hur hon jobbar i veckan, skulle vilja hänga nån dag. Ska se vad hon säger! Tjing!

nils

Jag vill ge dig allt här i världen, men mitt liv vill jag dela med dig.Jag är så himla kär. Det är som att jag har gått och blivit nykär igen. ♥
Längtar efter han hela tiden idag, likadant var det igår. Det är så skönt o längta. Men det är ännu skönare när han kommer hem och jag får vara med honom.
Jag är så lyckligt lottad, som fått en så underbar prins som honom. Han är allt. Underbar. Omtänksam. Rolig. Fin. Snäll - Genomsnäll. Världens bästa pappa och pojkvän. Den jag vill dela mitt liv med. Älskar dig så himla mycket.

Puss

Jag skulle stiga upp senast klockan 09 ida...

Jag skulle stiga upp senast klockan 09 idag. Jag vaknade klockan 08 men drog mig vidare tills klockan blev 10.30. Jaase, det är ju bedrövligt!:) Nä men jag är tröttare än tröttast, så jag somnar nog tidigare ikväll och kan gå upp tidigare imorgon:) Idag blir det stan häng, men det ser nog ut som att jag ska gå själv. Lite trist, men det funkar. Jag måste hitta nånting till Minna som hon kan ha när dopet är klart. Vill ju att hon ska vara finklädd sessan min:) Ska även försöka hitta nåt till mig själv, en kjol och ett par skor vore bra. Men ja. Vi får väl la se. Ska nog börja gå ner och göra i ordning allt som ska fixas innan jag ska iväg.. toodles :)


nördstördöverkörd

Jag är ju skadad ibland.

"Om jag läser det här så kommer jag garanterat att ångra mig, men jag läser det ändå" - för nyfiken för mitt eget bästa ibland.
Även fast det är gammalt och inte existerar ens lite grann längre så kan jag inte låta bli att störa mig över att det en gång i tiden existerade ganska mycket.

Varför kan jag inte bara låta saker vara.. saker som inte rör mig.


Saknar..

Jag skrev just ett inlägg i EvaKarins minnes blogg, var längesen jag skrev till henne. Men hon har varit i mina tankar rätt ofta nu dom senaste dagarna.. Jag saknar henne så mycket.
Varför skulle hon vara den som lämnade oss? Varför just hon? Hon var så viktig, så himla himla viktig. Jag hatar det.
Jag gick och började läsa lite från ett av dom första inläggen som var skrivna, det var av Tobias. Och jag har läst det förut, men idag kändes det så himla jobbigt, tårarna var på väg, så jag fick stänga ner..

Men jag saknar henne så himla himla mycket:(Måndag igen.

Visst springer bara helgerna förbi? Tyckte nyss att det var Fredag. Men det är bra, för då kommer Nils semester snabbare:) Eller som det känns iaf.

Jag sov till kl ett idag igen. Jag hatar när jag gör så här.
Var vaken till kl 4 i natt, låg och såg sex and the city, avsnitt efter avsnitt och så glömmer jag bort tiden..
Imorgon ska jag upp senast kl 09.00, så är det bara. För snart är det Söndag och då ska jag upp före tuppen och fixa allt som ska fixas.. Jag är så nervös över dopet. Eller nä kanske inte så farligt ändå.. Jo.

Vad jag ska hitta på idag för att vara någolunda trött ikväll vettefan! Måste gå in till stan eller nåt? Men då hinner det kanske bli ny dag innan jag ens är framme.


Minna ligger iaf i babysittern och är sötast i världen. Hon ser rätt avslappnad och nöjd ut.
Så jag ska nog passa på o dricka en kaffekopp och röka en cigg.
Sen ska hon få äta en halv portion gröt.:) Det är så himla roligt nu när hon har börjat lära sig o äta nåt annat än välling..:) Min älskade prinsessa!

Jag hatar mardrömmar!:( Och så saknar ja...

Jag hatar mardrömmar!:( Och så saknar jag min Nils..


Sitter i bilen på väg hem, längtar så ...

Sitter i bilen på väg hem, längtar så otroligt mycket efter sängen. Värmen tar ju kål på en! Men vi tog oss iaf ett dopp i sjön, det var så obeskrivligt skönt ska jag ta o tala om:) Hann med o måla ett varv i husvagnen ikväll. När jag hade gått från Leif och Yvonne till förrådet så tänkte jag faktiskt strunta i det och vara lat o bara sitta i stolen o se på när Nils jobbade med bilen. Det var så sjukt varmt.. Men jag tog rollern o gjorde det ändå!:) Så nu är det bara ett varv kvar sen är det färdig målat. Eller ja det är väl lite små fix kvar, för jag har ju kladda färg lite här o där.:) Jag ska också pröva mig på och sy i veckan. Håller tummarna för att det ska gå bra:) Nu börjar vi närma oss. Då ska Minna få nattematen sen ska vi sussa hela familjen!:)


Sitter nu och funderar om jag ska ta årets...

bild103 (MMS)

Sitter nu och funderar om jag ska ta årets första dopp. Vattnet kändes inte så jätte kallt för tårna iaf:) Jag är bara lite rädd för att det är så svart vatten. Men vafan. Nu hoppar jag i!:)


värmen is killing me!

Det är helt sjukt hur varmt det är. Det är så himla kvavt ute att det nästan blir svårt att andas.
Och vi ska snart ut o gå en lång promenad med Lennart, hur ska det gå? Ska vi svimma hela bunten kanske?

Igår hade jag och Minna tjejkväll med våran världsbästa Snana banana, det var himla trevligt. Först var vi ute och gick vid älven, det var tusen myggor men det svalkade iaf lite. Och i dessa tider så kan man stå ut med det mesta bara man får andas!!;p
Sen såg vi film och käka karra! Jag åt för mycket så jag började må illa när jag kom hem. Sen var filmen inge bra. Så se inte Funny People. Det är inget jag rekomenderar. :) Men kvällen var trevlig ändå!

Idag ska vi iväg till Ostvik, Nils ska jobba med en bil och jag ska måla i husvagnen lite. Ska även ta hem 2 dynor och ge mig in på okänd mark. Ska nämligen börja sy överdragen till dynorna i husvagnen. Hur ska detta gå? Jag har ju inte direkt tyg i överflöd så jag får inte misslyckas!! Och när jag har den pressen på mig själv så lär det ju säkert gå bra. Aja vi får se till veckan!

Nä nu ska jag hoppa in i skorna och ge mig ut i det kvävande utet!

Tjingeling!

Mitt lilla hjärta har somnat i soffan:)

bild102 (MMS)

Mitt lilla hjärta har somnat i soffan:)


Lördag.

Jag har just vaknat!!!!!!!!! Eller inte superjust, men ganska. Typ klockan 13. Hej ångets!

Men jag har på riktigt lite ångest. Jag kom o tänka på när jag var liten och bodde i Åbyn. Jag och Kikki cyklade runt och hittade på roliga saker, konstigt nog så fanns det alltid nåt att göra.
Och jag började sakna tiden när man var liten, det fanns inga problem, man behövde aldrig oroa sig för morgondagen, man levde i nuet. Visst lever jag i nuet nu med, men jag lever också väldigt mycket framåt och bakåt. Tex som det här med jordens undergång, så fort nån nämnen nånting om 2013, då tänker jag direkt "Nä men hallå, 2013 kommer aldrig att komma för 2012 så går jorden under." Och jag kan inte hjälpa det, jag hatar att tänka på det där, det finns ingenting nån kan göra, det är bara att sitta o dö. Och jag vill inte det!
Men hur som helst så saknar jag tiden när man var liten. Allting var så lätt. Man tänkte inte så mycket, man levde bara.

Men nu åter till verkligheten. Igår så var jag Maria, Sanna, Sara och Marcela på bio och såg Eclipse. Den var helt ok. Sanna blev kär i vargpojken, såklart. Hundmänniska som hon är. Och hon är fortfarande kär i honom. 
Men jag förstår henne lite, för sådär är jag med Damon i The Vampire Diaries också. Så jag fattar tv kärleken hon känner;p Även fast det är lite töntigt så är det ganska kul:P
Men jag är lite besviken på filmen, för det har egentligen inte kommit så mkt längre än vad det gjorde i förra filmen. Man väntar ju på samma sak i nästa film som man gjorde i den här.. Det är lite trist. Men det var kul ändå:) Jag blev ju glatt överraskad när jag förstod att det kommer en till. Jag trodde nämligen att Eclipse var den sista..

Idag ska jag till stan och hänga med Sanna, det ska bli trevligt. Jag längtar typ.
För jag känner mig på dåligt humör, och ingen är lika bra på att peppa upp humöret på mig som Sanna.

Men nu ska jag koka kaffe och ta en cigg i solen. Fast först ska jag ge Minna lite gröt:)

Idag är det Fredag!!

Yesbox. Och ikväll blir det bio. Svartpepparpepp!

Jag borde egentligen städa, inte sitta här och göra ingenting. Men jag skulle bara kolla fejjan, och nu har jag fastnat. Ovanligt är det väl inte.

Det har hänt en sak som jag så gärna skulle vilja skriva om, men inget är väl hundra procent säkert än, så riktigt än ska vi inte ropa hej! Men jag hoppas poppas!!

Minna har iaf börjat bli väldigt duktig på att äta gröt. idag åt hon 7 skedar. Och hon gapade stort direkt jag kom med skeden. Hon har vant sig lite mer nu. Det smakar inte lika äcklig längre heller tror jag:)
Jag vill ju så gärna få mata i henne hela portionen, men det ska visst vara klokt att ta det lite lugnt och vänja magen med lite i taget..
Men hon är så duktig så. Mamma = Stolt.


Sen är jag lite irriterad över nåt jag läste på fb för en liten stund sen. Men jag ska inte hålla på. Folk måste ju få ha sina egna åsikter. Jag kan inte gnäbba över allting.
Men det stör bara att allting ska handla om samma sak hela tiden, det blir så extremt efter ett tag så det bara känns överdrivet. Nä jag ska inte sa jag ju, då ska jag inte.


Nu ska jag byta blöja på mitt hjärtegull sen ska jag städa och göra mig klar för häng på stan en stund med Frun.

Adios!

Torsdag

Jag känner mig smalare idag, kanske för att jag inte har ätit nåt än. Men jag sov ju till klockan ett och då kan jag lika gärna vänta tills Nils kommer hem halv fem. Blir nog soppa till middag idag.
Sen ska vi åka till Ostvik och kika på Sara o Olas hus. Läääängtar!
Hoppas att det finns tid över till att kapa till vårat myggfönster som vi ska ha i sovrummet, det går absolut inte o sova där nu. Hundra grader, MINST.
Kvavt som inget annat och helt hopplöst att försöka sova där. Sov så himla dåligt i natt, vaknade var och varannan timme. Inte kul. Plus att jag blir den argaste kvinnan på jordens yta när jag inte får sova.

Imorgon blir det bio med Sanna, Sara, Maria och Marcela. Vi ska se Eclipse.
Och jag är sååå peppad. Jag älskar att gå på bio, det är så himla mysigt. Sen som alla andra tjejer på jorden så har jag en förkärlek till vampyrer. Finns det nåt så romantiskt som förbjuden kärlek? Nä, tror inte det.
Så det ska bli himla kul. Popcorn, Loka, bra film, underbara vänner. Kan inte bli bättre!

Jag har beställt kläder idag, måste ha nånting att ha på mig på dopet som är nästa söndag.
Har ju som inga kläder jag kan ha, allt är ju för smått:( Men jag ska snart vara tillbakla i min gamla kropp. Jag saknar den!! Men jag beställde dessa två plagg.
Sen ska jag kika om jag hittar nå fina skor på stan imorgon. Eller en lång kjol kanske. Ja vi ser ju vad jag hittar. Hoppas bara kläderna jag beställt sitter fint!

Skulle haft hittat nåt fint till Minna också, som hon ska ha på sig efter dopet. Men jag ska ju som sagt på stan imorn, så nåt ska jag nog lyckas hitta. Brukar ju inte ha svårt för att köpa kläder till henne direkt;)

Nu ska jag duscha och städa undan lite innan jag börjar med soppan. Så jag är klar när Nils kommer hem.


Puss.


RSS 2.0