m som i måndag

Tycker det är så trist när helgen är över! Det är så himla skönt när Nils är hemma.
Men tiden går snabbt, snart helg igen!:)

Jag har just sprungit på Orbitreken, hujedamej säger jag bara. Har noll kondis alltså! Orkar inte många minuter. Sen måste jag lägga mig pladask på soffan och kippa efter luft! Ja ungefär så är det..

Ska strax mata Minna, sen ska vi ut på en prommis, ska försöka ha en lika effektiv promenad som igår. Då gick vi så svetten rann. Mindre fräscht, men skönt och väldigt nödvändigt! Jag har ju som mål att jag ska komma in i mina byxor, mina största baggy jeans ska gå att stänga. Det behöver inte se snyggt ut, men dom ska gå att stänga!! Fattas några centimeter mellan knappen och knapphålet. Och det ska jag kunna göra om 3 veckor.
Klarar jag det så blir det nya mål om 3 veckor.
Det är snart sommar och jag otrivs i min kropp mer än någonsin. Önskar att det var ett halvår kvar tills det var sommar så jag hade lite mera tid på mig:)

Just de, var på bio i helgen. Såg Shutter Island. Den var bra från början, men sen tappade jag bort mig i allt snurrikring så jag fattade inte sista delen av filmen. Måste nog se om den tror jag. Många som tipsar om det. Det är alltså inte bara jag som inte förstod den:)

Matabebisdags nu.


♣♣♣♣


rubrik

Ja då var påskhelgen snart över. Jag har gjort absolut ingenting. Eller ja, i Fredags så var vi i Ostvik o käka suring. Men jag åt bara en halv liten klämma. Var inte det minsta hungrig.
Men lika bra är väl det, måste ju banta i sinnet nu. Jag vill se fläsket rasa!!
Och på Måndag börjar allvaret, då blir det nyttig mat, inget godis, inte ens choklad (vilket jag är lite orolig över hur det egentligen ska gå), sen ska även promenaderna starta. Känner mig peppad, men det kommer o bli svårt, jag har ju ändå ätit vad jag vill i över 9 månaders tid. Så det kommer bli tufft o inte äta vad jag vill. Men som sagt, jag måste få bort detta flärre. Annars kommer jag nog att otrivas nåså fruktansvärt i sommar.

Idag, vad händer idag? Vädret är inte så kul, eller det är ingen sol. Äh.. vi får se:)


denna tand.. igen!!

Ja men orka. Orka ha en sån här tand. I 4 år drygt har jag haft problem med den, och aldrig verkar den vilja bli bra. Förra Torsdagen så lossnade lagningen från den och jag fick fara o fixa ett nytt "Lock" som det heter. För att senare denna månad få fara o göra klart lagningen helt o hållet. Det ska alltså inte kännas nånting nu säger tand doktorn. Men jag vill inte påstå att han har rätt, för just nu dunkar käften som aldrig förr!!:(
Minna hon ligger i vagnen o sussar så sött. Jag ska sluta hänga här och bädda sängen, damsuga o duscha, sen om hjärtat mitt inte vaknat så ska jag avnjuta en kaffe kopp!:)
Funderar på att gå ut på prommis idag, känner egentligen inte för det, men det vore ju kanske hälsosamt att gå utanför dörren när jag suttit inne i 3 dagar.


RSS 2.0