Åh!

Jag ligger och ser Criminal Minds nu, det har blivit nån söags vana varje kväll nu. Och det ska alltid handla om barn på nåt sätt.
Jag blir mörkrädd.
Måste sluta se den där serien varje kväll.

Jag ska hålla mig till dramaserierna istället!


Prosit!

Lillgumman har gått o blivit förkyld!:( Prosit prosit!! låter det om henne. Ingen feber har dykt upp än så länge, får hoppas att den håller sig borta.

På Torsdag ska vi och hälsa på finaste mormor:) Ska bli mysigt, ser fram emot det! Så hoppas Minnas prosit stannar vid prosit, blir ju tråkigt för henne om hon inte får vara pigg o kry när vi ska bort en stund..


Nu sitter vi i soffan och ser tecknat och dricker juice och har det mysigt:)
Vi gör nog det fram tills det är dags att börja med middagen tror jag!:)


Tisdag

Julklappar?


Jag sitter och försöker klura ut vad man ska köpa i julklapp till alla. Det är ett herrans klurande, den enda det är lätt att köpa till är till Minna. Men vad önskar sig folk?
Lika bra att börja fundera nu för snart är det dags att börja handla!

Handla handla handla. Jag vill handla så mkt. Jag vill shoppa lampor! Men det är så sjuukt dyrt med lampor, kanske inte om man bara vill köpa en ny lampa till ett rum. Men vi har liksom inga lampor nånstans.
Sen ska dom i fönstret passa ihop med dom i taket, och hur lätt är det när det inte ska kosta en förmögenhet?
Nån som har tips på vart man kan hitta billiga lampor? Jag har letat och letat.. utan resultat!

Sen är det ju julbelysningen som också ska inhandlas, julgardiner och julgran. Hur tusan ska det gå då?
Det går ju inte. Blir nog inga gardiner och ingen julbelysning heller. Får ta det nästa år, men en gran ska iaf ha i år.. :)


Idag har vi varit med lillgumman på BVC, h...

img_8307 (MMS)

Idag har vi varit med lillgumman på BVC, hon fick en ajaj spruta i armen.. Det var inte kul, oj vad ledsen hon blev. Och ont i mamma o pappa hjärtat blev det kan jag lova. Man känner sig så himla hemsk när man sitter och lurar henne med att vi har så skojigt med massa nya leksaker, sen sticks sprutan in i lill armen och hon blir så himla ledsen.. Nä tur är det då att det inte är ofta! Men resten av dagen blev skoj iaf:) Sanna och Elliot har varit här och myst hela dagen:) Sen kom Marcela, Oliver, Maria och Freja förbi en stund och fikade:) Minna hade jätteroligt, så nu sover hon som en stock! Älskade unge!!


Idag när vi var på Coop så hittade jag det...

img_1196 (MMS)

Idag när vi var på Coop så hittade jag det här ljuset, när jag luktade på det så fick det mig att börja tänka på EvaKarin.. Så jag köpte det! Varje gång jag tänder det så kommer jag att sända henne en tanke.. <3


Vårat kök är färdigt nu!!:) Även vardagsru...

Vårat kök är färdigt nu!!:) Även vardagsrummet och lillrummet:) Och vi är superdupermeganöjda! Det blev så himla fint allting!:) Jag ska fota o lägga ut bilder när jag har donat på lite, måste köpa lite lampor, mattor o sånt:) Men vi är mycket mycket nöjda :)


Den här solstrålen sov länge som tusan ida...

img_6891 (MMS)

Den här solstrålen sov länge som tusan idag!:) I 3 hela timmar! Så nu är hon utvilad och pigg:D Under tiden hon var på dagis och sen sov så har jag hunnit massor känns det som, jag har strykt gardinerna till vardagsrummet och lillrummet sen hängt upp dom. Städat både uppe och nere. Tvättat en maskin tvätt och diskat två maskiner. Och blev nyss precis färdig med mitt citronmuffins bak:) Och nu ska jag väl börja med middagen innan käre herrn min kommer hem:) Bra dag!


Jag vill skriva ett inlägg men jag strunta...

Jag vill skriva ett inlägg men jag struntar nog i det...


RSS 2.0